ajaj.

Inte nog med att jag snorar som en 3 åring, hostar som en gammal gubbe, rör mig som en 90 årig tant och nyser som en allergiker, så har jag inte vart långt ifrån att dö!

Vaknade 4.10 i morrse av att en slemig liten sak satte sig i halsen på mig och försökte döda mig.. efter 10 minuters hostande, slem lösande medicin och 3 glas vatten så försvann det mesta och jag kunde andas någorlunda normalt. Min kära sambo skulle nog inte ens vakna om det var jordbävning och sirener överallt. så han morrade bara lite och sov vidare. stackare.. stör han i sömnen..-skrattar-

Har även fått träningsverk i magen av allt hostande och nysande, så lite träning får man juh uppenbarligen.
FY FAN VAD DET ÄR TRÅKIGT ATT GÅ HEMMA!!!
Börjar bli galen..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

emliga jana

Usch vad synd det är om mig.. blablabla...

Det är för ljust i vardagsrummet (Ont i huvudet) så sovrummet är det rum jag spenderar min tid i.. inte så roligt, men det är lagom mörkt.
Försökte mig på en lite promenad nyss, tänkte att lite solsken och frisk luft skulle få mig bättre. Så på med termobyxorna (Jag fryser! förutom när jag är i vardagsrummet, då smälter jag. ) skidjackan och en mössa. "Jahapp, nu går jag."
Jag kom kanske 70 meter innan jag blev yr, efter ytligare 2 meter satt jag mig ner på grusvägen för att få luft och bli av med hostan. De slutade med att jag nästintill kröp hem igen pga av yrseln.
Så, vad har jag lärt mig i dag? Frisk luft är farlig!
Meningen är att jag helt enkelt får planera lite om midsommar istället. jag gör det när jag orkar. ska vila lite..
Jag ska bli frisk!!

stackars mig..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

attans..

Och så undrar jag varför jag har varit hängig i dag..svaret..
Fick ett kuvert till i går, som vanligt, ingen avsändare eller lapp..
en choklad bit och 3 st udda strumpor..
Men jag fick inget kuvert i dag.. hum.. konstigt..
Snart så måste de ju komma svar på saken.
Jag misstänker min mor starkt.
Hon är en av dom jag känner med sån fantasi.
Det är inte hennes handstil.
Men vem vet?

Nu ska jag sova..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag. Igen..

Kom hem tidigt i dag, slängde mig i soffan för att titta på Americas funniest homevideos. (Eller nått), johan packade väskan för att sparka boll, Match..(slå dom jäklarna!!) Sen så tänkte jag gå upp och laga lite mat och så, tänkte YES jag somnade aldrig!

Tji fick jag!! märkte att det hade gått en 30 minuter av ett program som jag gärna tittar på. hur fasen gick det till? mycke undligt.
men men, nu är jag vaken, maten står i ugnen och jag ska ut och plocka sten från gräsmattan.

Fick ett till brunt kuvert i dag. samma handstil,ingen avsändare. En choklad bit (mörk chocklad med nougat) En rosa strumpa med röda hjärtan (Maken till strumpa från kuvert nr ett) och en svart jätte söt strumpa låg i kuvertet! Ingen grå inte! hum.. Vem kan var så finurlig och göra så att jag blir sherlock holmes? Mamma? hm.. ja vet inte, hoppas att jag får reda på detta snart i af. Väldigt roligt är det, de kan jag inte ljuga om att jag tycker. =)

Pratat lite med Tina gumman i dag åsså. alltid lika go den flickan.
har blivit en massa telefon prat denna helgen. =) mycket konstigt. -skrattar. eller kanske inte.. =P

nehe, gruset på gräsmattan väntar på mig, hör hur den ropar och vill tillbaks till sitt hem..


Smallcountrystones..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

a just ja.

Vad jag fick i present? Jo, en volumaster (Runesson),
Strumpor =), en ängel docka (Rå söt), jätte fina hårspännen, rå cool nagelfil, hjärte godis och "världens bästa tjej" kolor, as goda. De fick jag av mamma. (Love) Skickar paket til mig... Å mamma, saknar dig som fasen.
(HA) sen så även en halkmatta (ser ut som en fisk) att ha i duschen så att jag inte ska slå ihjäl mig. Fick den av Runessonarna  -skrattar-

har ett till olöst mysterium att lösa, I fredags så hittade jag ett brunt kuvert i brevlådan med mitt namn och adress på, ingen avsändare. Känner igen handstilen som fasen, men vet ej varför.
I kuvertet så låg det en grå strumpa och en rosa med röda hjärtan på, omaka par. även en choklad bit, ljus choklad. Ingen lapp eller någonting.. Hum.. Får jag makarna till strumporna på posten på måndag mån tro?
Mycket märklisch..


Sherlock Holmes nästa..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Grattis Ola (Gubbola) på FÖDELSEDAGEN!! =) glömde nog säga det i morrse..

I går va de en dag som heter duga. upp innan 8 och hoppa på Ola med frukost, iväg till industri museum, present öppning, spa behandling, mat, sova middag, fika men min fina tårta som jag slet med i fredags, iväg till kårrehamn och mötas av runessonarna och vänner, en kväll full med lekar, god mat och fint folk. =)
När "åldringarna" åkte iväg för att dansa så stannade vi (5 st) kvar för att städa rent lokalen och dricka upp resten av vinet..
Och vad jag har hört ryktesvägen( från en säker källa) så är Ola nöjd med dagen/kvällen.
Detta har bibbi och bäbbarna skött med glans och hemlighetsmakeri kanon bra. =)
(vet inte riktigt vad de där blev för en mening..)

I dag har de vart att tvätta bilen då vi bytte våran bil mot en större så att alla skulle få plats i en och samma bil. Men att hitta leriga fotspår i hela baksätet dagen efter var väl inte riktigt det resultat som vi önskat få tillbaka bilen i.
Vi har även hittat repor och annat dyrligt på fronten av bilen som vi är relativt säkra på att dom inte existerade när vi lämnade bort våran vackra bil. hum...
Hur ligger det till igentligen?
Ett mysterium som jag inte orkar lösa just nu.


Inte lukta usch, ta en dusch..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

fredag

Att det är fredag har vi väl alla märkt. Och nej, jag har inte cyklat till jobbet i dag, känner mig nästan våldtagen. En splitter ny hård sadel är inte så bekväm efter några km. Men juh mer man cyklar desto mjukare blir den, men kanske inte just i dag.. -ler- Men! jag har ingen träningsverk!

Och varm som fasen är jag.. blööö..

Fick ett avi i dag, ett paket till lilla mig från mamma.. Jag älskar min mamma och pappa.
Spännande som fasen, är som ett barn innan julafton, sitter och tittar på den blåa kartongen med stora ögon och längtar. Men inte öppna förens i morgon! Det är lag på sånt.. så det så.

Byxor.. har faktiskt köpt mig stuprörs byxor. 2 par faktiskt. men jag förstår inte en sak. dom är tajta som fasen, men ändå inte. Dom klarar av jobbet att dra ner torsorna på mig lik förbannat!! Hur lyckas byxorna med det när dom nästan sitter uppe i midjan? förstår mig inte på byxor, har kanske fel rumpa? eh, ingen ide att filura på det heller.

Borde städa åsså. men jag "hinner" inte..
Jag har så jävla mycket att göra just nu asså!
Helt sjukt vad upptagen jag är.. *host*

nehee.. om man kanske skulle ta och baka lite kakor till födelsedags barnet som fyller år i morron och gubben som fyller år på söndag.. kanske in idé?
Får se, är som sagt väldigt upptagen.


En sockerbagare.. nanana..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tidig Birthday. (fin svengelska)

Jag hade en gång en cykel. Den var röd med svart pakethållare, sadel och styre. Jag använde den ofta då jag hade mina vänner i närheten, nu har jag inte använt den på många år.. Jag var nog 18 och fick körkortet, sen dess har den stått i Munktorps förvarings utrymmen. Har inte haft utrymme till att ta hem den. Många säger att jag kunde juh cykla hem cykeln! Vet dom hur jobbigt det är att cykla 40 mil?!?! Ojoj..

Jag önskade mig en cykel i födelsedags present.
I dag så ringde Johans telefon och min cykel (!!!) var redo att hämtas! Cyklade från skeppshult till fabriken, från fabriken och hem.
(Jag har en alldeles underbar pojkvän som köper mig en cykel..)
Det var faktiskt jätte skönt, det måhända både åskade och regnade, men är det 19 grader ute så går det för sig riktigt väl. kom hem och var helt slut, jag har inte rört på mig på evigheter. Så benen skakade och huvudet värkte.
Eftersom Johan skulle iväg och spela match så steppade jag rakt in i duschen där kroppen började komma ikapp och jag mådde bara fint.

Hamnade i soffan och skulle dona lite, tänkte "ja men navy cis är juh bra", såg iaf i 15 minuter tror jag.. spännande var det iaf, undrar än vem mördaren var. vaknade upp kl 20 (2 timmar senare) Så nu är jag hungrig, trött och helt slut! maten är iaf färdig, börjar bli tradition att äta pyttipanna på torsdagar, så det är juh dumt att bryta den. -ler- och dessutom är det så enkelt att göra de när man är trött som jag var i dag.
Sitter och tittar på kniven mot strupen. finns de så dumma människor verkligen?? helt sjuk. ne nu orkar jag inte mer, har igentligen jätte mycket att skriva om, men jag orkar fasen inte..


I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

grymma värld..

Jag är en människa som älskar att ta fram kameran och ta lite bilder på allt och ingenting och skapa något vackert av detta.

Har nu insett att alla dessa bilder kanske inte längre existerar. Jag hade bränt ut dom bilderna på en skiva och lagt i min skivväska, eftersom datorn behövde rensas..
Tror ni att det finns några bilder på den skivan?
NEE!!
DOM FINNS INTE!!!!!!!!!! BORTA !!! FINITO!!!! GAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!
Ne jag har inte panik.. jag är bara väldigt sorgsen.
Kan man återskapa bilder som är raderade i från datorn? Och hur?

Fan..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

asch...

Verkar som att jag lyckades städa bort typ 4 st av våra gafflar i fredags.. attans..

Måste jag önska mig nya gafflar i födelsedags present bara för de??
Njee.. de får ja fasen köpa på fritiden.. eller kanske gå hem till någon som har många gafflar som liknar våra och sno ett par?
Hum.. värt att tänka på...
Fast jag vette 17 hur jag skulle kunna sno något över huvudtaget.. hm.. asch..

Har räknat ut i dag att vissa spindlar är som igelkottar. dom slänger sig på rygg (Som getter) och drar in benen och leker död när dom blir rädda.. jätte roligt att skrämma en liten spindel.. Min nya lekkamrat på jobbet.. han heter Bo. han är en kottdel (Kotte-spindel) =)

Ja vet, jag är lättroad.. Men ni måste förstå hur kul man har då.. "Blondiner har roligast" säger många.. men tänk dig då att vara en vanlig jävla människa utan att behöva ha krav på sig att vara någon annan, behöva bry sig om hur man ser ut och ter sig.
Tänk att bara vara en vanlig, lättroad och kanske lite korkad människa, så otroligt kul man har. tycker att flera borde testa på detta.

Skäms inte, var korkad och glad..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

önskelista

dom 8 första vet ni om sen tidigare inlägg.. har kommit på lite mera..

  • Volumaster (Björn axèn)
  • värmespolar (babyliss)
  • Hårspännen och dyrligt med blommor på och sånt roligt
  • svarta strumpor str 36/37 (trött på alla dessa blåa Anders karlssons åkeri strumpor)
  • smink penslar (stora som små)
  • Vattenkokare! (trött på våran extremt långsamma spis)
  • En fin Burk till att kunna ha mjöl i hade vart roligt..
  • En cykel!
  • Förkläde (dräller för mycke när jag lagar mat.)
  • smålänsk ordbok.. (bra att ha.) hahaha
  • rött te... även te påsar..
Ja vet inte, kommer på så mycke, sen öppnar jag datorn, och Poff.. Borta!!
Men jag är inte kräsen, bara nån säger grattis så blir jag lycklig.
Grattis

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jaha.

Jag är hungrig, ska snart göra min singel hamburgare.. Johan och Markus har varit i sollentuna för att hämta lite grejer till båten, så då blire till att laga mat till sig själv. så grymt tråkigt! Johan trodde att han skulle vara hemma till 23 tiden. eftersom det var kö på E4 så tog dom E18 hem istället, betyder ca 1 timmas längre körning.

(Mamma, han vågade inte köra in hos er och fika.. -skrattar- ne han ville inte komma hem kl 2 i natt, så därför svängde han inte förbi.)

Var iväg med Bibbi och Ida till plantagen/trädgårds bla bla bla.. kommer inte ihåg vad det heter. Köpte iaf blåbärs buskar och rabarber. tänkte sätta dom i skit gryma "Filt" krukor. en påse på 50 liter borde räcka, men Neeee då! räckte bara till en kruka.. så de blir till att köpa mer jord i morron.. känns konstigt att behöva köpa jord när man bor på landet, men vad fasen..

Min mage morrar...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

grilla är gott

Jaha, klockan är snart 3, på natten, jag ska börja titta på film medans johan, stoffe och en lagom trött markus spelar NHL ( hockey spel) kvällen var relativt lyckad, förutom att kanske ett par har splittrats, vet inte, hoppas inte det. men det får vi se hur det blir med de. blir bara arg och sorgsen när tankarna på dessa tu kommer upp i huvet.

men annars så har de vart gött, som vanligt så är jag en underbar människa som alla älskar.. haha.. ja vet, egot på topp.. snackade med fredrik (En av mina närmsta vänner.. hans ego räcker långt upp i skyarna) så när egot dör så dör vi. haha.. jupp.. Ja vet, kanske fylle skriver lite, men jag orkar inte tänka på vad som skrivs, det är inte mitt problem, de är ni som läser det som får problem.. tada...

Men som sagt, jag är underbar, det har konstaterats i dag att alla älskar mig! nanana..

Det är bara att fråga dom som var här.. =)

Tror det är en Karlsson gen att bli älskad av alla och hatad av få.. =) tack mamma..

Min mamma är en underbar människa, hon tänker på mig och skickar lite goda paket lite då och då.
Tänk känslan att komma hem helt sliten ifrån jobbet, går till brevlådan i hopp om att det kanske kommer lite rolig reklam och inte alls för många räkningar, så wips så finns där ett brunt paket med svart vacker handstil med mitt namn på, oftast med en rolig bild eller text på som mamma har gjort, dåligt väder blir bra väder när mamma skickar sina underbara tankar/paket till mig. Det är äkta glädje och en väl förgylld dag!

Nehe, lite film på de här då.. eight carsy nights.. bra fylle film, en tecknad adam sandler som sjunger...kan inte bli bättre..
natti natti..


katastrofalt...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

färg test..

Igår så tog jag tag i saken och tänkte färga mitt hår till en fin mörkblond nyans..

När färgen väl skulle sköljas ur så började jag fundera lite på hur det kommer att se ut..
Resultatet då..Nje, vet inte ens om det blev någon skillnad alls faktiskt, Undrar om jag verkligen färgade håret.
Skillnaden blev mest att jag fick tovigt hår och det ser i stort sett ut som det gjorde innan, tror till och med att mikn utväxt fortfarande syns.. snacka om flopp.. haha.. Johan märkte inte av någonting förens han klev in i duschen och såg dom gigantiska handskarna som man får med hårfärgnings förpackningen.. blunder..
Och varför i hela fridens namn skickar dom med handskar som till och med är förstora till en karls händer?!?! Hur tänker dom?

så istället för att fortsätta färga håret så får det se ut som det gör och istället piffas upp med lite hår accessoarer.
Så för att underlätta det för folk (fyller år den 22 maj..) så skapar jag mig en liten önskelista.. hehe
  • Volumaster (Björn axèn)
  • värmespolar (babyliss)
  • Hårspännen och dyrligt med blommor på och sånt roligt
  • svarta strumpor str 36/37 (trött på alla dessa blåa Anders karlssons åkeri strumpor)
  • smink penslar (stora som små)
  • Vattenkokare! (trött på våran extremt långsamma spis)
  • En fin Burk till att kunna ha mjöl i hade vart roligt..
  • En cykel! en fin kurvig damcykel med cykelkorg.. gaaah
Hum, insåg just hur kvinnlig min önskelista är..Haha.. roligt på ett sätt.. Trodde väl aldrig att jag skulle önska mig värmespolar i present.. men men..

Going wild..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ja vet, konstig på att uppdatera..

Har mina dagar för mig då jag skriver flera inlägg per dag/vecka, ibland tar det veckor innan jag skriver. Kan vara för att jag har mycket att göra? Nopp.. För mycket i huvet? Kanske.. eller så har jag så jäkla mycke att skriva så "jag tar det sen".. Som vanligt.. -ler- vissa känner igen "Vi/Jag tar det sen" hehe.. erkänn..

Hm, vilket hörn ska jag börja i?

Vi (jag å Johan) var nere i Lund lördags för att träffa Anna, Linnea tog tåget ner så fort hon bara kunde.. =)
eller så kanske vi hade planerat allt i några veckor.. det får ni lista ut själv hur det låg till..
Vi hade det jätte mysigt, gick till ett "Steak house" för att grabba tag på en saftig köttbit,
Det köt bit jag fick var då inte så saftig som jag önskat, men det var kött iaf.. =)

Mätta och belåtna hem till Anna vi for. Lite vin och ost med kex skulle ätas för att fira denna kväll..
Vid 23 tiden beslutade vi oss att vi skulle gå ut och ränna på stan då Anna fick ett mystiskt meddelande om att just "DET" utestället skulle vi till! och så blev det..
Men Nje.. Snacka om flopp, Stället var mer som ett lågstadie disco, där alla satt/stod längs väggen, usel musik spelades och otroligt äckliga drinkar fick man betala för. 
Besvikna på det usla stället så vandrade vi med glädje och skratt hem till Anna. Jag fann lite vackra blommor i diket (klart jag inte plockar blommor från park rabatter och sånt) som jag tyckte skulle vara fina på Annas lilla men utmärkta köksbord. Och tada! va fint det blev. =)

På söndagsmorgonen vaknade vi då solen beslöt sig för att titta fram, då begav vi oss till ett brunch ställe, (Vet inte alls vart vi var) gott med mat iaf, och god var den med.
På eftermiddagen kom min sambo på att han skulle sparka boll på kvällen, så de var bara att sätta sig i bilden och fara hemåt, Själv så sov jag hela bil färden och halva kvällen då jag var så otroligt trött, så varför inte göra något åt de?


Bara för att jag skrev så mycket om helgen så har jag redan glömt bort vad mer jag hade på hjärtat..

Asch...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

känslor

Har du någonsin haft en viss känsla över att någon iaktar dig fast du vet att ingen är i närheten? Har haft den känslan i över en vecka nu, och det är inte behagligt. Jag ryser av känslan av att känna någons närvaro utan att veta vems eller varför. Obehag, det är det rätta ordet för mina känslor.

Förra veckan kunde jag bara ställa mig och gråta för ingenting. vet inte om det hade något med just "Den" veckan med saken att göra, det konstiga med det är att det har aldrig hänt förut. Gråter sällan.

Men att vara ensam hemma i mörker som jag är just nu ger mig obehag, vet inte varför jag inte tänder lampan, meningen är väl att jag ska sova. Men det klarar jag inte heller av pga känslan att någon är där.
Vet att det låter helt sjuk, tro mig. Känner att jag måste få skriva av mig så att jag kanske får det ur vägen.

Johan tror att jag tittar på för mycket skräck filmer, men det roligaste är att jag drömmer sjukt konstiga och läskiga drömmar när jag inte tittar på "usch filmer". Jag hade en test period i 2 veckor utan skräck filmer, Massa konstiga drömmar, sen så tittade jag på terror on elm street och sov genast mycket bättre. Ganska roligt och konstigt om man tänker på de. hehe..


Skjut bort känslan och lägg den under sängen..
där kan monsterna äta upp känslan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stormvindar + pizza + katt.. nopp..

Har blåst som fasen i dag. Går man ut så blåser man bort, katten skulle säkerligen ha blåst bort om han inte hade klor till att hålla sig kvar på marken..

Jag och johan har varken orkat diskat eller lagat mat, och då blir det pizza eller något liknande.
Innan Gustav (Katten) blev utkastad så lämnade vi honom i vardagsrummet i max 3 minuter, kommer tillbaka så har han ju självklart försökt att provsmaka på min pizza, han kom antagligen på att han inte gillade pizzan eller att jag inte ska äta sånt skit så han kastade ner den på golvet, eller rättare sagt mattan! en fluffig svart (Tack gode gud för de) matta.

Nu har Johan åkt iväg för att spela lite kort och jag ska titta på greasae 2. dags att se den nu. -ler- får passa på när inte johan är hemma.. hehe..

I morgon så bär det av ner till Lund för att hälsa på Anna Back den söta.. även Linnea den vackra kommer dit.
Ska umgås, dricka vin och snacka skit. ska se om jag får liv i min kamera igen eller om det är dags att lämna in den på undersökning. Saknar den tiden då saker och ting höll i över 3 år! nu håller saker knappt i ett år för farao!
Fnark* grejer  (*Fnark: ett ord som används istället för svordom, lärd av kodjo akolor)

Vill gratta Pernilla till jobbet.
Önska Ida att krya på sig. (körtelfeber)
Lycka till Tina med det nya jobbet.
Lycka till med kortspelet pojkar.

fnark? ett bra udda ord..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

svammel...igen

Förstår inte, jag får ingenting gjort efter jobbet, jag är trött, solen skiner, måste duscha, finns inget varmvatten.. mina ursäkter fortsätter i oändligheten.
Men! efter kl 21 eller så har jag energi nog att stor städa hela stugan och lite till! En aning små jobbigt. Meningen är att jag ska hinna med att göra allt sånt nödvändigt när johan är iväg och sparkar boll (Håll tummarna för dom har match i kväll.. Igen..) har iaf hängt upp tvätt, nu måste jag bara vänta på att vattenberedaren skapar lite magi och ger mig varmvatten så att jag kan diska. men den magin tar iaf en 30 minuter kanske, så därför hinner jag sitta här på altanen på golvet (nopp, vi har fortfarande inte införskaffat oss ute möbler) Det kommer en tid då det finns tid för det, men det hade varit väldigt bra om det blev tätt först. Det är en stor fördel!

Hör ljuva stämmor från The Baseballs när jag sitter här. Pepp musik är till för att göra så att jag orkar dona lite.

Tänkte ge en snabb kurs till dom ikke småläningar som läser min blogg.. typ mamma och kattie.(?). haha..
  • Bare.. t.ex Jag äter ost i bare! Betyder: Jag äter bara ost.
  • Vie.. t.ex Står du är och är vie för? Betyder: Varför står du här och är kaxig (Tykig)
Smålänska skolan var därmed slut för idag, för jag minns inte fler ord som jag får höra om dagarna, antar att jag vänjer mig.. -ler-

Jag gillar att bo här, förutom alla dessa jäkla mygg och knott! annars så kunde jag nog inte ha det bättre, ett bra jobb, bra grannar, bra karl, fin stuga mitt ute i skogen nära vatten. vad mer önskar man sig? ett bungyjump hopp och fallskärms hopp kanske? -ler-


Nee! jag har inte rakat benen idag! Jag har en familj som älskar mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tid

Hade en massa tid i dag som jag skulle hinna med att göra en massa saker medans Johan är iväg på fotbolls match. Vi kom hem innan 17 för första gången på ganska länge. tänkte att: va bra då hinner jag vika tvätt, tvätta, skura, diska osv.. och hur mycket har jag hunnit med då?

Jo! Jag har lagat mat och duschat.. råkade visst somna i soffan. MEN f*n va gött de var!
Det var ett tag sen jag tog en "sofflur" insåg när jag vaknade att de va de bästa på hel dagen faktiskt.
Tänkte ladda upp lite bilder men min dator vill inte som jag. och ännu värre, Min älskade kamera vill inte vara med i leken! den har blivit helt sjuk, sparar inte bildena som man tar, stänger av sig och krånglar jätte mycket! inte roligt någonstans!
I lördags så var vi hos stoffe och grillade lite, fick träffa Emils tösabit, mycke rar och söt tjej, får se om hon står ut med Grabbarna.. -ler- Jag har juh klarat mig väldigt bra dessa 2 åren iaf, så det lär nog inte vara några problem för henne heller.. =) cissi hade med sin kamera i lördag, roligt värre, hon har en sån dära braig nikon. så alla bilder finns på hennes kamera.
Ojoj..
Vilket jobbigt inlägg detta måste vara att läsa, har inte orkat bry mig om att dela upp de.. haha..
Nu ska jag titta på fruarna från hollywood. underhållning på hög nivå.. =p


Tänk inte, bara gör!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

reklam

Såg just en av dom konstigaste och självförtroende sänkande reklamerna någonsin! Den gick på MTV. (inte så konstigt kanske? )

Fattade inte riktigt vad reklamen var om, antagligen ett tv program.
Det stod en tjej på ett podie, lite små mullig och små bröst, hängande rumpa
(så som dom flesta tjejer ser ut, typ jag )
Hon hade en sån blås grej som man blåser upp madrasser med och liknande.
Så hon helt sonika blåste upp brösten, sög ut magen så att den blev smal och "fin", blåste upp rumpan  på "Rätt" plats, helt sjukt!
Va fasen va de för program det var reklam för??
Ojojoj.. inte konstigt att folk (BARN) tycker att dom är feta om idealet ska vara så!

Se ut hur du vill, bara du är lycklig

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()