Tystnad

Dörren förblir stängd.
Kattmaten orörd.
Såpbubblorna är hela.
Dörren är fortfarande stängd.
Jag saknar Gustaf...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vila i frid lille kisse...

Fick en tråkig nyhet på julaftons förmiddag.
Gustaf är på nya jaktmarker nu...
Älskade lilla katt, villa i frid.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloggar

Har en del vänner som bloggar och en del helt okända människor men väldigt intressanta bloggar som jag följer, men jag har märkt att på en del bloggar så kan man inte slänga in en kommentar om man inte har AIM, Google-konto, eller något annat nedrans konto. Hur svårt ska det vara att kommentera någons blogg? Jag hoppas verkligen att inte min är komplicerad att kommentera.

Jösses...

Har även tittat på en usel film denna kväll, resident evil: afterlife.... Den SUGER!! Ettan var bra, tvåan funkade, trean ganska okej, men fyran var inte ens det... Och har nu sett att det kommer en femte film! Usch! Snacka om att mjölka sista droppen. Säkert gör dom fler filmer bara för att kunna göra fler tv:spel. Girighet.

Har jobbat i två dagar, rätt så trött. Ryggen är helt mörbultad, ovanan att jobba igen är en skam. Men de blir gott med lite extra i kassan då jag bara får 2500 i studiebidrag i december månad.

På Torsdag ska jag ta mig till mor, far och bror. Hade tänkt åka i morgon ( Onsdag) men Bibbi, ängeln, ska laga mina naglar innan jag åker. :) hinner packa i lugn och ro i alla fall.
Längtar till att få träffa alla, sen så på juldagen blire middag med mina älskade vänner och sen utgång på hotell scheele! Woop woop!

Det blir nog ett bra jul lov det här.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur tänkte dom nu?

i går kväll var det julmiddag i skolan för att senare bli utgång till Harrys. Jag har tog in på skolans vandrarhem, mysigt litet rum med det man behöver, en säng, skön stol, bord, dusch å toalett. Men hur tänkte dom när speglarna sattes upp? Jag är 160 och ser knappt mig själv, är man 150 behöver man nog ta in stolen till badrummet om man vill spegla sig. Se här...

Här jag jag bild på höjden och en bild på hur lite jag ser i spegeln...

Hur tänkte dom här?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ack du svage!

Ja men de e väl inte så illa pinkat att det "preliminära" betygen för Jana-Elena är fyror hela vägen!!!!! Mohahaha!!!! ( 4 = topp betyg för er som inte vet)

Men som sagt... Det är ju bara preliminärt, är ett halv år kvar.. :) men ändå... :)

Duktig flicka (klappar på huvudet)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nät

Nätet ute i skogen glänser i sin frånvaro!
Internet ligger i stort sett nere, likadant är det med telefon nätet. As kul!

Nåväl... ( ett ord jag har börjat säga ofta.) försökt komma på vad jag kan ge familjen i julklapp, kommer inte på ett skit! Köpt ett litet pussel till Lill-pysen... Sen då?
En puss på kinden och en kram? ( hur paketerar man det?) vet inte ens om jag har råd med något, nackdelen med att plugga, inga stålar!!! -suck-

Ska börja leta högskolor... Kolla vad och vart det finns, filura lite på vad jag ska bli när jag blir stor... Igen...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Ledig fredag, vi sålde på julmarknad i Söndags därav ledighet i dag. I går hade vi tal i Svenska C, min lärare trodde att jag gillade att stå framför klassen och prata, jag stod bra, lagom röst, och "tog in" hela rummet i mitt tal, intresserade mig av ämnet och hade rätt fakta. Dock pratade jag lite för fort.. Sanningen är: Jag gillar inte att stå längst fram i klassrumet och jag darrade som ett asplöv och svettades som en bodybuilder!! Men så länge hon tyckte jag var bra så är jag super nöjd! =)
Nä, återgå till städning av liten stuga!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndags kväll

Maten är uppäten, walking dead är sedd, ljusen är tända, nageln likaså ( visste ni att när man råkar elda sin nagel på luktar det brända popcorn) och nu ska läxor läsas!
God afton på er alla! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Advent 2

Oj, har visst glömt att uppdatera...:s har uppenbarligen haft mycket att göra. I dag (söndag) så har vi (jag å min klass, alla utom två.) sålt glögg och korv med bröd på apladalens julmarknad. Vi var asgryma! Sålde slut på korven 1 timma innan vi sjuke sluta, vi var tvungna att gå å köpa mer glögg fyra gånger! Ja jösses! I lördags så kollade vi på fotboll hemma hos Stoffe gick sen till Cissi & Jonas och åt tacos å pratade skit, dom förfestade för att åka till Harrys. Lite armbrytning blev det med. :)
Få se, vad har hänt mer? Skolan går bra, måste komma ihåg att börja skriva på bokrecentionen! ah! Kom på de nu!! Attans!

Jag vill även veta hur stor skada min veckolånga bihåleinflamation tog i min frånvaro rapport.. -suck-

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()