Bättre

Nej, har jobbig hosta, täppt näsa, öron som bultar och öm i hela kroppen...
Är lite piggare i alla fall. Det är posetivt.

Lämnade in mitt sista skolarbete i dag också, en essä om samhället. Kanske lite feberyr snack, men orkar inte skriva mer eller bättre, hoppas bara min lärare har förståelse och att jag har fått med det väsentliga, med andra ord, vad jag anser vad ett samhälle är, hur det ser ut om 25 år osv...

Mammas dag i dag. Älskar dig mamma! Hoppas pappa eller David har gjort nått fint för dig! (inte för att jag tror det, men hoppas)
Puss

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Självklart

För tredje eller fjärde året i rad händer detta! Det är Gisledagarna i helgen och jag ligger däckad i soffan med så täppt näsa att glasögonen inte längre passar och med en hals så svullen att det ser ut som att jag ska vara med i biggest looser! -suck- jag som såg fram emot att få köpa marknads godis och dricka öl i öltält! Faan! Bajs åsså..

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kväll

Ja, en bra dag. En massa grattis. Fick ju "blommor" och choklad av Jennie och en fint halsband av Mei, den vid lunch så fick jag en hakklapp av Lena och Alex ( dräll Maja behöver skydd) och en fika av Fiffi...:)
Och nu, öl i handen, grillen igång :) och Fille, Stoffe och Martin är här väntar på Cissi å Jonas.

Bra dag helt enkelt.!


Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halva dagen

Fått paket från Jennie och ifrån Mei... Rara

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bom krasch bang

I går så satt jag ute på altanen med tomatplantorna, drack kaffe och tittade/ lyssnade på regnet, åskan och blixtrarna.. Så otroligt mysigt, dessutom så var det varmare på altanen än inne... Mys.

Får vi se vad denna dagen bjuder på!

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Naglar

Försökte göra typ som fjärilsvingar, blev som sagt inte riktigt som önskat men bättre än väntat...

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

paus?

Hade helt glömt bort att jag har en blogg..haha.

Fick inte jobbet som turisstvärdinna då en som jobbat där innan och en som kan tyska fick jobbet.. synd men det är bara och fortsätta söka och vänta.

Förra helgen med Linnea var underbar! Vi bowlade, spontan åkte till Ullared för att köpa tennis racket, spelade kubb, fikade på Göstas och mös.

Skolan går bra, klar med Engelska B, Matte B och snart klar med Samhälle B.. skönt. Hoppas på högt omdömme så att jag kommer in på högskola.

Hus sökandet fortsätter, hittat en dröm kåk, dessverre så är det dålig uppvärmning och as fräch! Johan verkar vilja ha ett hus som är i renoveringsbehov.. Visst det är också kul, men jag fasar för att det blir som vanligt och vi får inte fingrarna ur r*ven och gör något. Eller så blir det åt andra hållet och att vi faktiskt får något att göra som vi tycker är roligt och äntligen har något att göra tillsammans och har ett gemensamt mål?

Denna långhelg...
Vi har grillat, sett Chelsea mot Bayern münchen ( jag ensam bland 15 killar, och jag kan säga som så att ljudnivån i Stoffes lägenhet var högre än på en konsert! Fi fan va gött det var att komma hem till tystnad sen...
Spelat tennis, planterat om våra tomatplantor, kollat på film och så har jag även försökt bli av med förkylningskänninarna som jag har... (små täppt i näsan och hals svid.)
Ah, Mamma har även bokat Finlandsresan nu! Spännande!

Om 10 (9?) dagar åker vi till Malaga (min klass) också spännande. dags att börja packa.. =P

A å så fyller jag år på Tisdag.. hehe.. ska ha picnic i skolan då om vädret tillåter..=)

Försökte mig på att måla nalarna som fjärilsvingar, gick bättre än väntat men sämre än önskat. visar sen en annan dag.. =) (orkade dessutom bara göra på ena handen...) hehe.


“Everybody is a genius.
But if you judge a fish by its ability to climb a tree,
it will live its whole life believing that it is stupid.”
― Albert Einstein

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det ordnar sig

Dagen började dåligt, min tunga svullen och öm, ett arbete som jag lagt ner fem timmar på ser inte alls ut så som jag har gjort det, allt huller om buller, suck, gav upp och gjorde bara en muntlig redovisning istället för att ge ut broschyrerna som hade tänkt det hela. Trött och hungrig sitta å lyssna... Men sen vid halv tolv så vände allt....
Hade ett missat samtal på mobilen och ett mobilsvars meddelande, ska på arbetsintervju som turistvärdinna i Smålandsstenar i dag!! :) jobb på G kanske? :)
Sen ringer söta Linnea och undrar vad vi har för planer i helgen.
-inga planer alls svarar jag.
- bra, vill ni ha besök?

Så ikväll kommer bästaste Linnea hem till oss!!!

En bra dag blev det helt enkelt.:)

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Naglar V.19?

Länge sen jag la in nagelbilder... Har haft lite olika men glömt att ta bild. Var tvungen att testa kopparnagellacket som mamma skickade, dock svårt att få bra bild. Har även duttat dit tre små blommor.

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskart

Å vad underbart det är att komma hem och hitta ett paket i brunt papper med text i kalligrafi. Mamma. Underbara mamma, hon kan göra mig så glad för så lite, eller aa, de var väl kanske inte så lite i dag. 5 nagellack + över och underlack, nagel stickers och nagel kristaller och en underbart vacker väska från Edinburgh! + så fick Johan en liten grej åsså...:)
världens bästa familj har jag!
Tack mamma!



Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bort!

Utrensning! Vad ska man ha kläder som man aldrig använder till? För smått det mesta eller sånt som jag aldrig använder, behöver plats i garderoben... Likadant utrensning av skor... Sorgligt men sant, har inte plats för skor som aldrig används...



Permalink helg Kommentarer (1) Trackbacks ()

Egentid

Japanerna är ett tacksamt folkslag. Som till exempel när man har bokat ett möte och den andre kommer för sent så ska man tacka denna sena människa då man har fått lite egentid för sig själv. Man är så upptagen med att man alltid måste gör någonting hela tiden att man inte förstår hur viktig egentiden är egentligen. Jag har en massa egentid när Johan är med sina vänner och jag väljer att bara vara hemma och njuta. Vid lunch så åkte jag själv till Ullared på skojakt, kom hem med tre par nya underbara skor.
Efter att jag lagat mat och bjudit Johan, Fille och Jonas på flygande Jacob så lade jag mig i soffan och är inne på min tredje film.
En av favoritfilmerna....

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillökning

Tillskott i sko familjen...dock inga stövlar, sökandet fortsätter...

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hurtilus bullilus

Cyklade till tåget i dag, otränad som jag är tog det 25 minuter. I skolan så spelade jag tenni i en timma (fått beröm av min "tennis lärare" av att jag har boll känsla.) sen power walk på 40 min. Nu har jag studie tid och alla läxor och i lämningar är färdiga och inlämnat, "läser" samhälles boken då min lärare inte vet vad han ska ge mig i uppgift. Är jätte trött nu... Men sen väl hemma är det bara å sätta sig på cykeln och trampa hemåt. Blir nog sallad med kokta rödbetor i dag.

Phu...varmt...

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Valborg

Åkte å handlade mat (tog på mig Johans solbrillor och ser ut som en pöjk) sen hem till Stoffe vidare hem till fille å spela FIFA å kolla på Fotbollsmatch åka vidare till zigges, inte ens värt att gå in, alldelses för lång kö, hem till Klas på "efterfest". Gick hem med Johan i mörkret och i underbara plusgrader!!!! :D

(högen i en av bilderna är Fille som brottas med Wictor och en annan bild är när Stoffe å Johan leker mattor. )

Permalink helg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lära

Rubikskub har väl inte vart ett intresse för mig innan, men nu håller jag på å kämpa med den, har gett mig fasen på att jag ska lära mig lösa den...
Är på god väg i alla fall.

Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()