Husdjur

En del har katt andra har hund, vi har köttätande Växter. Och wow vad dom kan fånga flugor! Så duktiga så:) Tack pappa för dessa! :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pappa

Min pappa är den bästa pappan jag någonsin kunde fått! Har har tagit hand om mig, skämt bort mig ( de gör han fortfarande) och framförallt sett till att jag har levt som man ska! I går 27/7, fyllde pappa år! Vanligtvis så brukar man ge sin pappa typ slipsar, skjortor osv, men ja "smugglade" med en flaska björnbärsvin från Kroatien till pappa, men slog in den som en skjort ärm:) Fantasin flödar... Haha!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En bit...

På väg. Vi är på svensk mark efter 20 timmar. Vi började köra vid 4.30 tisdag morgon. Och nu kl 2 på natten till onsdag är vi i skåneland! Skönt att komma hem, tråkigt att lämna split. Blir dock en mellan landning hemma, tänkt åka å hälsa på i Köping då pappa fyller jämt antal år. Ska bara komma ihåg att ringa och förvarna det... Kanske nämna att Johan åsså följer med. Haha. Haft en skön semester iaf, inget har vart speciellt svårt. Njutit av sol, värme och bad. Nationalparken Krka! Vackert!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

De är vi och killarna från dressman reklamerna!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Vi har gjort mycket och ingenting. Solat och badat på olika stränder, månda sten stränder här. I förrgår så va vi till en National park, Krka. Jätte vackert och många vattenfall. Man kunde bada nära fallet och vattnet var lagom temperatur. :) I går så gick vi ca 5 km till en sand strand, efter några timmar så brände sig killarna och gick hem. Jag och Linnea stannade kvar, tur var väl det! Vi fick vara med om ett strand party! Dom hade salsla tema så de var salsa inspererat, och alla stod i strandkanten eller i vattnet och dansade så bäst man kunde! As häftigt att se, tyvärr och som vanligt så glömde både jag och Linnea kameran!! Asch... Sen så på kvällen spelade vi Chicago för att sen gå till närmsta matställe för lite energipåfyllning. Tog bussen in till centrum för att testa utelivet... Dom kan jävlar inte blanda drinkarna rätt här! Herre Jösses vad usla dom är... Killarna sover och jag å Linnea funderat på vad vi ska göra. Gå till stranden och uggla? Kanske.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänta

Sitter på balkongen och väntar på att Linneas flyg ska komma. Förstår inte varför jag och Johan inte kunde följa med till stranden... "krabbligt" (???) jaja, får vl sitta här och glo i två timmar till då. Kanske lika bäst, hade väl bränt sönder om vi ska vara på stranden hela dagen. Haha. Ska ta en dag och utforska staden, när vet ja inte, kanske i dag kanske i morgon.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brum brum

Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike, Slovenien och sen Kroatien! Dom länderna har vi åkt igenom. Vi stannade första natten i Tyskland, en liten by. Mysigt med mycket motor tema. Otto som ägaren hette har ägt hotellet sen 70 talet iaf. Frågade aldrig. Men det fanns bildbevis.. Luiginsland hette det. Åkte tidigt för att hinna med Tyskland och Österrike. Stannade till i en pytte by med några alkisar, men ändock trevliga och glada. Alla röker inne. Doftat väl lite si så där. Golden krone. Nu framme i Split, en 3 rums lägenhet. "300" meter ifrån havet. (fågelvägen) annars får man gå ca 1km? "Havsutsikt", javisst brevid huset framför. "Wifi", där ljög dom inte! Haha, Men lägenheten är fin, och vi ska väl ändå inte vara i den allt för mycket. :) De blir nog bra det här. Alla är väldigt trötta och lite smått osociala.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kroatien

I morgon åker vi. Jag, Johan, Emil och Anders tar bilen och åker till Kroatien. Ska bli skönt att slippa regnet. Vi bestämde oss i torsdags(?) för att åka. Kommer nog tillbaka om ca 2 veckor!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1vecka

Börjat på ett projekt som jag inte kan tala om än. Visat sen när jag är färdig och projektet är lämnat där det här hemma.. Sitter hemma hos Stoffe och dricker "semesteröl" med emil, Stoffe och johan. Har insett att TP och rappakalja inte är min grej, Ser ni den med bara två tårtbitar och resten försöker ta sig i mål? Jag är den med två bitar... -suck-

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

resultat

Det verkar som att jag ska lära känna halmstad i höst och i 5 terminer till.. jag ska bli arbetsvetare! Haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder

Utsikten ifrån huset, träkyrkan. Halsbandet jag fick av Sejja.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1.2.3 FUNGERA!

Blogg jävel!
Var en dag ifrån att byta blogg! å så helt plötsligt fungerar den. weey!
 
Tänkte berätta lite om Finlands resan.
Jag, mamma, min moster Soile och hennes dotter Natalie åkte, eller rättare sagt flög till Oulu.
Vi fick låna mammas moster hus att bo i, den ligger i Haukipudas. En mysig liten sömnig stad med en vacker trä kyrka.
 
vi blev motagna av mammas kusin Sejja och hennes man. sen åkte vi till ladugården för en bit mat. Ett ställe som är en gammal ladugård som är inredd som en sådan med, finns ett matbord som står runt en traktor. finns en uppstoppad ko vid toaletterna, osv. rätt roligt.
 
Mammas kusin kom och tog med oss till mammas moster som är dement sjuk. rar liten tant med dåligt minne.
 
Vi åkte till Oulu å shoppade och kollade runt i staden, mamma köpte en mysig mys kavaj till mig. sen så var vi vid en salu hall vid hamnen som sålde allti ifrån stickade vantar till praliner.
 
Kikade in på ett shoppingcenter i Kempele som hette nått med zeppelin. såg ut som vilket shoppingcenter som helst förutom att det fanns en perfekt "mamma butik". Hittade jätte mycket fina kläder till mamma där =)
 
vi (alla utom jag) badade bastu och hoppade i vattnet som vi hade ca 20 meter till. jätte kul.
 
Sista kvällen vi var i Finland så bjöd Sejja över oss på kvällsfika ( vi hade hoppats på mat, men va fasen)
då fick jag å Natta ett jätte fint halsband av dem! 
 
Lovar att lägga upp bilder när jag kan.
 
Väl i sverige så var det skönt att bli förstådd. Mamma körde hem mig till småland, fick reda på att hon har en kusin som bor i Vaggeryd... coolt.
 
Vi åkte till G-kås, Ullared på söndagen där jag kom hem med 2 nya jackor, shorts och lite annat smått å gott! Tack mamma!!
 
Finska:
Mittä? - Va?
Antexi - ursäkta

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()