Noll

Nollningen sög! Så efter 2 1/2 dag gav jag upp. Att leka kull med ko( kull leken, fast när man blir kullad så ska man ställa sig på alla fyra och vänta på att bli "mjölkad") vara kokande ägg, spagetti och fräsande bacon och stå å skrika 3 olika ramsor dag in och dag ut är inte min grej. Lite mycket för hög ljudnivå också. Inget direkt sug att stanna kvar på kvällarna och festa med dem heller... Kalla mig tråkig, men de va inte värt 500:- nolleavgift (till alkohol som jag inte sett röken av) + kåren avgift 300:- + tåg resor 300:- + tåg kort 880:- (nödvändigt kort!) Men jag fick jobba på VP istället och har tjänat ihop de förlorade pengarna... Nåväl. Jag testade iaf. Och kan inte säga att jag inte försökte, för de gjorde jag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nolla

Första nolledagen!
Eftersom jag är 2 timmar tidig så försöker jag dryga ut tiden, druckit kaffe, målat naglarna och sminkat mig på donken. Gick extra sakta till skolan... 1 timme kvar att vänta..-suck-
Uppenbarligen så ska vi ha vinröda overaller på oss, glad över att slippa mintgrön.
Får vi se vad denna dagen har att bjuda på.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dåligt

Skit blogg funkar ju aldrig!!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mor & Far

Helgen vi spenderade i munktorp då pappa fyllde jämna "30" så hade mamma "kalas fixaren" laitio Karlsson ordnat med att se lite gamla bilar, picknick vid stranden, minigolf runda på 18 hål och fantastisk mat på wästerqvarn. En mysig dag med familjen. :) Då Johan var med kunde vi inte sova i vardagsrummet på madrass som jag alltid gör när jag är själv och hälsar på, så vi tog in på Bishop arms i Köping, mysigt hotell med troligen ljudisolerade rum eftersom vi inte alls hörde livet på gatan. :) Fler familje dagar säger jag bara! :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()