Inslag

Har jag visat denna?
Detta paketet var till en bäbbe (En av Johans systrar, ) när dom fyllde år.. Ett Ida paket tror jag närmare bestämt, det ser ut som att jag tänkte Ida vid inslagnings tillfället.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Meningslös slapp dag, väldigt skönt.
Gick upp vid 7 tiden då Johan skulle iväg på lilliskupp...(undrar varför den heter Lillis kup?) åt frukost och medans han sitter med macka i munnen så packar jag grabbens väska, är allt för snäll och kommer nog bli en av världens bästa mamma. Nästan lika bra som min mamma. Hoppas jag.

När sambon åkt så hände följande.
Plockade undan skräp i hallen, hängde tvätt, kollade på film ( 2 st), diskade, lagade mat. Kollade på film, försökte på oragami vikning (först en drake sen en pegasus, som båda ligger halvfärdiga, ihop skrynklade till små bollar i soptunnan) och tränade lite smått. En rätt lugn dag med andra ord.
Har fixat i ordning morgondagens biljetter och klippt 11 februari biljetterna.

Har fått ihop en fjäril (tog ingen bild på den så klart) och en trana, å den har jag bild på!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sömlös

Så många tankar, idéer och funderingar... Ligger och vrider och vänder mig i sängen medans sambon snarkar gott. Lite för gott kanske, Putt, putt... Hehe, väck inte den Björn som sover brukar man ju säga och sjunga... Putt putt... Hjälper inte på denna "Björn".. Snarkar vidare...

Vart var jag? Jo!
Beslut som ska fattas, högskoleprov som spökar, saknad av liten grå katt.. Många funderingar snurrar.

Vi har kollat på hus i dag, tankarna gror däromkring. Ska vi köpa de? Vad behövs göras? Hur ska det se ut invändigt? Är det värt pengarna?
Det är rätt stort. 130 kvm, + nedervåningen på 130kvm...

Hm, får tänka vidare och diskutera mera med sambo.

Hittat min "härskar" fåtölj, ni vet en sån som alla skurkar har i filmerna. Hjälten kommer in i ett rum, stort skrivbord och ryggen av en fåtölj är i bild, fåtöljen snurrar runt och boven välkomnar sin ärke rival med liknande mening -" Well Well Well, so we meet again!" och har handflatorna mot varandra där enbart fingertopparna möts... Awsome! Stolen är en Bruno Mattson och heter Minister... Höhö...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvällsnöje

Nu när Burserydsrevyn är i full gång så har även jag mycket att sysselsätta mig med. Jag är den hemlige biljett-klippnings/riverskan. Jag ser till att från A4 blad till biljettform sker och att dom stoppas i kuvert med namn, bokningsnummer och antal står på. Inget graciöst eller välbetalt jobb (volentär), men avslappnande och faktiskt roligt.... Lättroad.... Jupp...

Så att eeh, ja...



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vatten

Jag lär mig sakta men säker att vatten är viktigt. Jag är jätte dålig på att dricka, så nu har jag en skolkamrat som påminner mig hela tiden, vatten till maten, vatten till kaffet, vatten vid träning, vatten vatten vatten. Det är as bra, så nu även när hon inte är med hör jag hennes röst eka i huvudet, "ett glas vatten också".

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inslag

Jag är förtjust i att slå in paket. Dock händer inte det så ofta som jag hade önskat.
Men så här kan man slå in en kantig flaska...


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig

Dålig uppkoppling = dålig uppdatering.

Vårt internet krånglar som aldrig förr och skolan uppdaterar säkerhets väggar därav dåligt nät där med vilket leder till inga inlägg på blogg.

Här har det snöat och vart mellan -5, -10 grader. Rena rama vintern. Har hunnit med att göra en liten snögubbe (snöhäxa) innan snön blev oduglig.

Har anmält mig till högskoleprovet... Väldigt nervöst.
Hade engelska prov i dag, började med att vi fick fel prov, eftersom vi förlorade tid då så får vi fortsätta på måndag.
Letar utbildningar som verkar intressanta. Hittat en kanske två utbildningar som jag ska söka. I Halmstad.

Linnea kommer hit den 3:e februari, ska bli as kul! Längtar!
Vi (klassen) har även en "dans" för "bas-elever", kommer verkligen inte ihåg hur man på ett fint sätt berättar vad jag menar med bas. Hm, Dom är speciella?
Kul ska det bli i vilket fall.

Jag och Johan har kommit igång med ett projekt nu som vi är lite spända över att se resultatet. Tänker inte gå in mer på de förens vi har börjat rulla bollen.

Tack för i dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Eclips

Tittade på den tredje (?) twighlight filmen härom kvällen... Eclips.
Fasen va många frågor jag vill ha svar på. Och filmen var inte speciellt bra heller.
Men:
Varför glittrar inte Edward i solen längre?
Varför tänker hon på att gifta sig med vampyren när den andra (vargen) är mycke varmare och sötare?
Varför dör inte varmpyrerna i solen? (i Vampire diary har dom special smycken som gör att dom klarar av solen)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Katten och Valpen

Dessa två nallar påminner mig om hur levande allt var när man var liten. Dom var mitt allt, det är dom fortfarande. En påminnelse om hur bra barndomen var.

Får jag presentera mina barndomsvänner Katten och Valpen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mina

Bebis gjorde som jag sa... Coolt... Bebis trillade ut 45 minuter efter att jag skrev om det. Hehe. Ett fredag den 13:e barn! :) vad jag har hört så gick allt bra och alla mår bra.
Längtar till att få se bebis, som heter Mina. Ida och Janne kommer bli så underbara föräldrar. Nu fattas bara katten... -ler-

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det "nya" livet...

Har helt enkelt inte orkat skrivit. Inte mycket att berätta, eller jag har ute skrivit om nyår än. Gör det en annan dag eller lite senare.

Har tränat 4 kvällar av 7 funkar bra och det är fortfarande roligt, känns som att det lätt kan bli en vana. En del i skolan har skrattat och gläds åt min stela gång och min smärta när jag skrattar, nyser, hickar eller hostar. Men det ger jag dom, lite roligare och ett lite längre liv.

Det känns som att det är förändringarnas år i år.
Vi ska flytta in till Smålandsstenar city,
Ska göra högskoleprovet, slutar folkhögskola, kommer förhoppningsvis in på en högskola ( vad jag vill göra vet jag inte än...) , ett sommar jobb kanske?

Ida och Janne håller på att få bebis! (om bebis trillar ut i dag, fredag den 13:e) så hade det varit roligt om namnet Jason fick vara med på ett hörn. ( Med tanke på filmen fredag den 13:e).

BEBIS! Kom ut nu!

Jag ska lära bebis att göra ljudet som är med i filmerna... Hehe... tcsh tcsh tcsh ha ha ha...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ta tag i livet

Jag tänker ofta tillbaka på mitt liv i 18 års åldern.
Vänner överallt, alltid nya upptåg, inte en lugn stund och nästan aldrig tråkigt.
Kan sakna det ibland, men det kommer aldrig bli samma i alla fall. Upptågen sker inte med samma vänner. Vänner som inte längre är mina vänner. Vi växe upp, gled isär och vännskapen avslutades med många.
Saknar en del av dom och dom andra kan jag lika gärna vara utan. Men det som räknas är hur roligt vi hade det just då.
Jag är nöjd över hur mitt nöjesliv var när jag var ung.

Så nu ska jag ta tag i mitt lite äldre nöjes liv. Hitta en hobby... Inte för att klaga på mitt liv, men jag måste nog göra något åt min understimulerade (hittar inte ordet), jag är understimulerad helt enkelt.
Bibbi bankar vett i huvet på mig ibland.
När jag går i skolan så känner jag mig inte alls så understimulerad, men då har jag alltid något att göra och en ca 150 personer runt omkring mig, går på gitarrlektioner och så vidare. men efter tre veckors jul lov så behövs stimulering.
Därför åker vi till Göteborg i morgon med Cissi och Jonas!

Johan ska även börja se till att jag tränar minst 15 minuter per dag för att öva upp musklerna och kanske få till en Beach 2012 kropp?  (höga förhoppningar ja vet, men sätt en ribba högt och resten lågt.. =P )
Ska nog börja med body pump åsså eller fortsätta med Zumba. Eller kanske båda? Om jag kan se till att vara i skolan alla dagar så kan jag väl ändå se till att gå på träningarna också! DISIPLIN!

Får se vad som finns att göra på kvällarna mer än att glo på tv, städa och laga mat.. Och söka lägenheter då.
Medborgarskolan och vuxenskolan brukar ha lite kvällskurser på lite olika grejer. Hittade en paketinslagningskurs, men det vette tusan om jag behöver gå på den. Tycker att det är jätte roligt att slå in paket, men jag slår in så fina paket redan. och har redan vart på en sån kurs. (för 6-7 år sedan).
Kanske ska ha paketinslagnings företag?
Eller? neee...
Hur tänkte jag där? 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jullov

Insåg att jag inte har skrivit någonting om min jul! Jag åkte hem till mor och far på en torsdag, det tog längre tid än vanligt eftersom jag svängde in till Holmgrens angående sprickan i vindrutan på bilen.
På fredagen så hade jag och pappa en far-dotter dag, inget speciellt, åkte till Apoteket, svängde in på systemet, trillade in på Hemköp kröp vidare till blom butiken, plingade på G.A:s dörr, slängde in en blomma for vidare till farmor, fikade och for sedan hem för att laga mat. Inget speciellt, men ändå en dag spenderad med min älskade far.
Julafton kom, åkte med mor till Big Inn för att... Ja... Glo runt lite. Mamma
Köpte en fin tröja till mig :) väl hemma på kvällen så blev det present öppning, fick ett berlock armband, bild på Viktor, en åtta dagars almanacka, och stålar.
Kändes väldigt dumt att inte ha någon present till någon förutom Lill-killen, men det är svårt att köpa klappar utan pengar... Nåväl.

Dagen efter dopparedagen så blev det till att åka hem till anna, käka tacos och utgång till hotell Scheele... Hemma hos anna hade vi jätte trevligt men på scheele, Ingen kommentar...

Jag är osäker på vad jag gjorde den 26...har för mig att farmor kom över på lunch. Ja! Så var det! Vi åt lunch, lekte med Viktor och blev fotograferade...

Den 27 så åkte jag och mamma till Västerås för shopping. Ett par pumps, vinter kängor, t-shirt med lyser i mörker tryck, turkost linne, vinrött linne, grått halterneck linne, ett par byxor och fyra rullar presentpapper fick jag. Mamma betalade. Hon är bra snäll. Min älskade mamma!

Sen var det dags för mig att bege mig hemåt. Pappa var god nog att fylla på med både spolarvätska och bensin.

Hade en skön vecka med inga måsten.
Julen då ingen gör något.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()