Putte

Min älskade, en örade bebis!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillit

Jag har inte förstått varför man ska använda en gps om man ändå hittar. Men i dag tänkte jag att jag kunde testa och se vart den skulle föra mig. Ojojoj, nu vet jag att jag ska lita mer på min magkänsla och förnuft till att välja väg. Har åkt på små grusvägar (wrong turn) vägar och "gen"vägar som inte alls var närmre, osv... Eller som detta exempel som jag tog bild på, jag kör på en motorväg och gps:en kör ute i vildmarken... -suck- dagens teknik.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3D

Vi (stoffe, johan, jag, fille och dolk) har sett Tintin på bio i kväll, i 3D... Riktigt bra film och en del ur publiken skrattade så att dom grät... De va kul.

Man ser så vacker ut i 3D glasögon.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flytta?

Jag börjar bli mer lik än tjej i packningsväg än en förståndig kvinna.. Ser ut som att jag ska flytta ju! Ska vara hos mamma å pappa i 8 dagar.. Haha... Detta liknar mer Linneas packning än min, då jag bara brukar ha en mindre väska med mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skräck

I dag så har vi haft onsdagsaktivitet i skolan. Vi anordnade ett skräck quiz och maskerad.. Det blev faktiskt bra. Och det kom 20 st... Sammanlagt blev vi 31 st.. Rätt bra för en onsdagsaktivitet:) så här såg jag ut. ( ser ut som värsta fjortis bilden) POSE!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lektion?

Våran engelska lektion bestod av Halloween quiz, popcorn, godis och film om hur Halloween startade. Najs.. Jag gillar våran engelska lärare! Och dessutom så blev jag godkänd på engelska provet! Grymt!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svårt

Den ena vill och den andre vill mindre. Nu har vi gjort detta och nu är det dags för ombyte. Men hur gör vi då? De finns inget som passar, fel del av stan, fult hus, för dyrt... Jag behöver komma ut ifrån skogen och in i samhället. Det är ju Så mycket enklare när t.ex. Mjölken är slut.

- ne men jag går väl till Konsum då.
Istället för,

-jag behöver bilen för att köpa mjölk,
eller

-vi köper mjölk i morgon och dricker vatten till frukost... Yum yum...
Jag älskar stugan, men nu är jag trött på att inte kunna spontant träffa vänner eller handla. Eller att man alltid måste köra fram och tillbaka!


länge Leve latheten och bekvämligheten!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

gnugg gnugg

Att det kan vara en så skön känsla att vara en av tre som har 100% närvaro..
Vill bara gnugga det i ansiktet på folk! Men det är oartigt och "tro att man är bättre än andra" beteende, och det vet vi ju alla att det är dåligt beteende.
Gnugg gnugg... hehe.. här får jag gnugga de så mycket jag bara vill!

Nu ska vi till Halmstad och träffa Elin! =) Länge sen nu och fasen på tiden.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pannkakor

Eller som jag säger, Pangkakor. Inget fel med det.
Har haft engelska prov i veckan, vet inte hur de gick, jag är tveksam på att resultatet blev som önskat. Men men, har även 19 uppgifter i svenskan att göra till nästa vecka, vi ska göra protokoll, cv, jobb ansökning, osv. Är nästan färdig, har bara mitt personliga brev kvar. Visar sen när jag är klar hur mitt brev kommer bli... Hehe... (hon har en plan)

Pang pang...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snokar runt

En bild på herr snok.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Promenad

I går var jag arg, då gick jag på en non stop promenad på 3,5 timmar.. Var väldigt degig i benen. Nu gör dom skit ont!

Efter vägen så Träffade jag på herr snok, mr konstig svamp och fru orange fluffig larv. Träffade även på några döingar åsså, men dom ville jag inte ta kort på.
Lägger upp bilderna sen då det inte vill fungera nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stenhård och skit sur

Jag har bestämt mig!
Han får utegångsförbud...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

I dag har ja vart hos Stoffe och tittat på fotboll, nu sitter jag och Cissi å snackar skit och har ätit pizza.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Iaktagelse

Jag har märkt art jag oftast skriver när jag har iakttagit någon eller några som beter sig konstigt och inte enligt "normerna". Kan inte säga att jag har sett någon annorlunda på senaste, eller så har jag kanske vant mig med folket runt omkring mig?

Varför vill man ha en reflex grön/gul mössa? Fult, tycker jag.

Men i alla fall, varje dag ser man något som man reflekterar och undrar över, men ibland tänker man inte på att man gör det.
När jag jobbade och såg folk som var ute och gick eller "hurtbullade" (tränings folket) så fick dom alltid sin egna påhittade historia av mig. Varför var inte den där joggaren på jobbet? Är han arbetslös? Pappa ledig? (fast jogga utan bebis kanske man inte gör då?) ja vet inte, men en historia fick dom i vilket fall.
Jag har inte slutat med mitt filosoferande över folk, bara minskat på det lite.
Vi har rätt mycket i skolan också så därför hinner jag inte med att tänka på så mycket annat än härskartekniker och samhällsekonomi.
Jo! Var på min första gitarr lektion i går! Efter 5 minuter med gitarren så gav jag upp, mina fingrar räckte inte till och jag såg inte ens strängarna. Så istället för att ge upp helt så fick jag byta till en bas i stället, mycke bättre! Sen sa läraren att när tiden är inne så ska jag få testa kontrabasen! :) Ett sån där stort mähä! Vad häftig jag kommer bli när jag står och spelar ett instrument som är dubbelt så stort som jag! :)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg?

Känns knappt att det har vart helg.
På lördagen så jobbade vi från kl 9-14. Kollade på fotboll i det kalla vädret, firade Johans farbror som fyllde 50. på söndagen jobbade vi 8-14, läste läxor i 3 eller 4 timmar. Fått mycket gjort, men är både trött och öm i kroppen. Jaja, det blir nog väl det här med.

Det har inte funkar så bra dessa dagar med blogg appen, det är därför jag inte uppdaterat på ett par dagar. Men skam den som ger sig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lilla lila

I dag ( fredag) kl 15.07 såg Johan slingan. Hehe. Ingen större reaktion, men inget negativt sades om min lilla lila vän. Dags att sova jobba och kalas i morron. Måste även göra läxorna som vi har. Mycket att läsa om samhällsekonomi och om hur man skriver cv och personligt brev bland annat.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lila

I dag så har vi haft en höstmiddag, måste medge att jag är helt slut och att jag fortfarande blir förvånad hur folk i grupp beter sig. Tror att vuxna människor beter sig som 15 åringar bara för att dom går i skolan. Verkar som så i alla fall. Jaja, middagen i sig blev väl rätt så bra, önskar dock att set var lite mera organiserat.
Har även roat mig i dag med att få prata med en intressant person och få veta hur denna tycker och tänker om livet i stort, undertiden som vi färgade en lila slinga i mitt hår. Johan verkar inte ha sett den än under dessa 2 timmar som vi har varit hemma. Hehe. Ska bli intressant att se när han märker av den. Har till och med målat naglarna i liknande färg. :)
This is the result!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyx

Det finns en marmelad som jag är svag för, apelsin och ingefärs marmelad, vi köpte den i går. Jag och Johan äter som sagt oftast enligt lchf kosten och vi sa det att marmeladen och rostade mackor får vi äta på lördagsmornar. Nu längtar jag verkligen till lördag! Man borde ha något varje vecka som man längtar efter! Vilken bra ide!!! =)

I morgon så ska vi ha höstmiddag på skolan. Ska bli trevligt, vi i TUR ( turism och evenemang) har ordnat lite med det. Tyvärr inte från grunden men lite är bättre än inget, hoppas vi kommer få göra ett helt eget event någon gång.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matematik

Har en rätt go känsla nu, för första gången i mitt liv (typ) så har jag kunna hjälpa 3 av mina matteklasskamrater när dom behöver hjälp med olika mattetal och förklara så att dom förstår!
Jag är inte ur usel på matte längre... Awsome!

Skickar med en bild från store mosse. Varför vet jag inte, antagligen för att en bild på en lycklig, sjuk Jana gör ingen glad..=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mat..

Visste nu att vi svenskar slänger 70 ton mat per år?
I dag så har vi haft en man som heter Tommy i våran skola och har haft en föreläsning om mat och vilka olika ämnen som finns i mat.
Som till exempel skinka , en vanlig jäkla gris rumpa, dom som säljs i butikerna fylls med saltvatten och fågelbajs. Denna tommy var en bra talare och gjorde det roligt och intressant att lyssna på vad han hade att säga.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påsk?

Tycker att denna veckas naglar ser lite ut som påskägg.. Hehe.. Yum yum..



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

host, snörvel..

I dag har jag min tycka synd om Jana dag. Har tyckt synd om mig själv sen i torsdags. Huvudvärk, hosta, hes, snorig! Men det kommer vara borta tills måndag.

Vägrar ha frånvaro i skolan, har 100% närvaro och vill ha det så i fortsättningen med. Det var länge sedan jag hade så bra närvaro i skolan.. =)
Ja, jag är rätt stolt över mig själv gällande det!

Sitter och håller på och planerar lite till höstmiddagen som vi ska ha i skolan på torsdag, Eftersom skolan inte har avsatt tid till oss dekoratörer så tog jag och min klasskamrat det i egna händer och pyssla med det lite utanför skolan. Nu ska va bara samla alla andra som ska vara med och dekorera och berätta om hur vi har tänkt och höra om hur dom tänker och hur mycket tid utanför skolan dom vill avvara.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()