Historien om den baktunga rumpan

Den baktunga rumpan, även kallad röven, och dess ägare ville gå ut och gå i det underbara vädret, men När röven hade tagit sig ur soffan så hamnade den rätt så direkt på en köksstol i huset bredvid! Dumma rumpa som nu samarbetar med benen och inte ägaren av alla kroppsdelar anser att stolen var skön hör den ägaren nämna att
-det är dags att gå.
Rumpan och benen kopplar fort bort känseln i ena benet så att ägaren inte ska kunna röra sig.
Men skam den som ger sig! Ägaren vann! och en runda runt sjön blev det efter fortsatt övertalning av ägaren till rumpa och benen. Nu är båda nöjda och ska duscha och äta mat!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bas

Sitter i skolan och väntar, lektionerna är slut, men snart börjar min bas lektion... Plonka lite på strängarna och hoppas att det låter bra.

Väntar även på att mäklaren ska höra av sig, fy vilken väntan det är!
Usch...

Ont i magen har jag med...

Trött är jag också...

Asch.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jösses

Tanter på tåget som det är synd om, fjortisar som fjortisröker, pantflaske letande man och en supande tomte... Jösses vilken väntan på tåget. Ska lyssna på tanterna nu, dom låter lite roliga...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tv, inlärnings apparat.

Visste ni att många hårprodukter, som till exempel hårspray, innehåller räkskal (chitosan)?

Så dagens fråga: är det rätt att som vegetarian eller vegan att använda hårspray med chitosan (räkskal i)?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blä

Fy fasen vilken meningslös vecka!!! Har inte träffat en enda... Eller jo , Cissi kom för en vecka sen med semla, inte träffat nån sen dess (Johan räknas inte)...jag har Stor städat och bakat kakor... Inget mer än så. Meningslös vecka... Ska bli skönt när skolan börjar igen, att få tänka lite och göra något lite mer avancerat än att städa, sova, laga mat, sova, tvätta och titta på film. Nämnde jag att sova? Det har jag gjort mycket denna veckan. Så ligger det till när man är sjuk. Jaja, får hoppas att något roligt händer i morgon, börjar bli understimulerad.

Ska fixa lite med Tinas present, hoppas jag har råd att åka upp om två veckor och fira henne. =)

<(") haha en pingvin!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känsla

Känner att jag börjar bli bättre... Nyser som en galning dock, vaknade i morse av att jag trodde jag bröt av ett revben när jag nös. Ingen god väckning alls... Och se, min kvälls läsning handlar inte om beteendevetenskap eller om emotionella sjukdomar. Bara vanlig jävla Don Rosa läsning!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En fråga om ålder...

Kvällsnöjet nu är att spela spel på mobilen. Snake för att vara exakt, känns som att man går tillbaka till 14 års ålder med sin 3310 i handen. Ack vad det var en bra och hållbar mobil!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ämlig

Host Host Host... Usch vad jag känner mig ämlig...
igår så kom Cissi förbi med en "krya på dig semla". Sen åkte vi till Edwins och åt mat och vidare till Burseryd för att se Burserydsrevyn. Den var mycket rolig! På natten var det dags att hämta det glada gänget för att sen stupa i säng igen kl 4 på morgonen.
Sliten i dag, inte för nattkörningen, utan för förkylningen...usch. Tur att jag har sportlov att ligga hemma å snörvla på.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk + intelligent = sant?

Kan man bli mer intelligent av att vara förkyld? Tänkte på det när mitt val av lätt kvälls läsning bestod av en rapport om Emotionellt instabil personlighetsstörning. Och även beteendevetenskaps lära. I vanliga fall hade jag nöjt mig med Nemi (serie tidning) eller bara spela spel på mobilen... Hm, ska nog forska lite om detta, beteendevetenskap är intressant som fasen! Undra om jag vill jobba med det? Ytligare ett högskole program att sikta på.?.

Nåväl, nu ska denna sjukling sova och bli frisk!

Liten del av min kvälls läsning...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Denna dag/ vecka har sett ut så här:

I dag har jag lärt mig att spela pingis... Eller iaf att träffa bollen.
Fått reda på att jag blev godkänd på engelskaprovet vi hade för två veckor sen. Två sträck ifrån topp betyg...lite surt, men i alla fall ett klart godkänt är inte helt fy skam eftersom jag tyckte att det gick dåligt på provet.

Skrivit färdigt min "uppsats" om media kritik i samhällen. Känns bra, har nog fått med det som han vill ha i en uppsats (tror jag) han är rätt svår våran lärare... Men rätt rar ändå. Som sagt, svår.

Förkylning på gång också, inte bra.

Vi har inte hör något ifrån mäklaren, han är rätt dålig på att hålla oss med information. Hoppas att han ringer i morgon och accepterar vårt bud på huset.

Matten går as bra, bara rullar fram, ska nog ta hem matte böckerna för att hålla det igång.

Har sportlov nästa vecka, ska försöka få Johan en dag så vi kan åka till Isaberg för att åka skidor!

Herrå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildbevis

Här kommer bilder på tipsrundevinsten i lördags, bowling resultaten och en kall vinter dags bild!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Naglar

Har läst i så många bloggar om detta nagel mode, lättpåverkad som jag är gällande naglar så gjorde jag som alla andra och målade ringfinger nageln i en annan färg än dom andra naglarna har. rätt snyggt... Och super modernt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ja herre fasen...

Det som är det värsta med roliga helger är att om tar slut.

I fredags så kom Linnea och vi hade sambofritt och hade fredags mys med chirre,dirre och rö tjut.

Lördagen gick åt att lägga all energi på en fest för funktionshindrade, en bit mat, live musik, tips promenad, och massa dans. Vi i klassen är nog rätt nöjda med oss själva, många lovord från våra gäster ger oss självförtroende att fortsätta kämpa med vårt mål. Resan till Malaga, Spanien.
Vidare så kom jag och Linnea hem, frächade, för en bowling runda med vänner. Men inte gå ut utan mat, så jag bjöd min kära vän på trerätters. Förrätten Ett glas röd vin, huvudrätt Yoggi med hjortron, blåbär och hallon, Efterrätten en midori drink.
Fille kom inglidandes, plockade upp oss, plockade upp Johan å stoffe efter vägen och möte upp Aleck vid bowlingen. Och så började bi rulla kloten! (mestadels i rännorna, men ändå)
Självklart så rå spöade jag mina kära Sambo i bowling, vilket han kommer att få höra rätt så ofta och resultaten ska ramas in och sättas upp på en väl utvald vägg.

Vidare hem till Stoffes place för att besluta oss att åka till Harrys, Värnamo.
Som vanligt en besvikelse, för hög musik och tråkigt folk. (Förutom bruden som började hälla volym pulver i huvet på mig och förklarade att det var världens bästa uppfinning, tyvärr var hon inte en så bra stylist så jag fick göra jobbet med håret själv.) Men gott sällskap gör alltid en usel runda till Harrys till något minnesvärt.
Så i -20 grader glider vi hem i natten för att vila våra berusade små kroppar, för att vakna 5 timmar senare och skratta åt varandras misär. Dock så var fille bakis och inte jag... Undligt, med tanke på att han var våran chaufför kvällen innan, Och jag hade fått i mig en mängd alkohol som lätt hade kunnat ge baksmälla... Meeen, jag klagar inte. Varför sukta efter en baksmälla?

Dagen har mest bestått av att "chilla" (man får lära sig så många slangord när man går i skolan förstår ni.) hehe.
Ne men det har inte blitt mycket gjort, Stoppat i Linnea lite mat innan hennes hemfärd.
Så jävla tyst här hemma nu. Bara jag och tv:n... nåväl.
Haft en as bra helg och nu är den tyvärr slut.

Men nu är det bara en vecka till i skolan, sen så har jag sportlov. boyah!

Permalink helg Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tuff tuff

Sitter på ett nästintill tomt tåg. The hillbilly moon explosion - my love for ever more Spelas i min mobil, min egna ensamma värld på väg till skolan, egentid, tiden då man tänker på allt runt omkring eller kanske bara på miljön runt om.

Ska söka in till högskola i Halmstad, på väg att KANSKE bli husägare, skolan går utmärkt, resa till Malaga i maj-juni närmar sig och sist men inte minst, Älskade Linnea kommer ner till oss i morgon!
Ack vad jag längtar! Vi ska ha så kul, dessutom så behöver jag all hjälp jag kan få på lördag då två stycken som skulle vara med mig i aktivitets gruppen på lördag har slutat skolan helt. Ensamt... Men med Linnea vid min sida kommer det gå galant.:)

Mycket runt omkring som jag gillar, det händer liksom saker nästan hel tiden. Jätte roligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()